Apple iPhone

Apple iPhone

För dig är det förstås bara en iPhone som gäller... Upptäck då dessa smarta iPhones till bästa pris, antingen helt nya eller begagnade, med garanti och 100 % originaldelar. Passar det, eller hur?

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuellt populära iPhones

iPhone 11 begagnad iPhone 13 iPhone 12 begagnad iPhone 14 Pro iPhone 8 begagnad iPhone 13 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone 14

Köp iPhone på Cleverbuy - Få en prisvärd smartphone från pionjären

År 2007 lanserades den första iPhone på marknaden. Den innovativa Apple-telefonen satte då en milstolpe på smartphone-marknaden. Aldrig tidigare hade det funnits en telefon som bara kunde styras genom att röra vid skärmen med fingret. Genom den här innovationen säkrade Apple en försprång framför andra tillverkare och en stark marknadsposition som företaget än i dag inte har förlorat. Apples iPhones räknas än i dag som absoluta toppmodellerna på smartphone-marknaden, men de är också dyra. Genom att köpa en begagnad iPhone på Cleverbuy kan du dock skaffa dig en av de populära Apple-telefonerna och samtidigt spara pengar.

Vad talar för att köpa en iPhone?

Många iphone-fans svär vid Apples eget operativsystem, kallat iOS. Detta är en unik funktion eftersom många andra tillverkare tidigare misslyckades med sina egna operativsystem och nu främst använder Googles Android. Med en Apple iPhone är du också bra om du redan använder andra Apple-enheter. För mellan Apple-enheter som iMac, MacBook, iPad eller Apple Watch finns en utmärkt kompatibilitet. Dina data och appar som kalender och kontakter kan hållas synkroniserade med iCloud och säkerställer en optimal användarupplevelse. Dessutom är de nya iphone-modellerna ofta pionjärer när det gäller nya funktioner och alltid på den teknologiska pulsen. Många iphone-köpare är också imponerade av den högkvalitativa och minimalistiska designen.

Hitta rätt iPhone - modeller för olika behov

Har du redan bestämt dig för en iphone-modell? Med tanke på de många modellerna är det inte lätt att välja. Eftersom det inte bara släpps en iphone-modell varje år utan en hel generation med flera varianter och olika tekniska funktioner och storlekar kan du lätt tappa bort dig. Vi hjälper dig dock att reda ut det.

iPhone mini: Kompakta iPhones för bästa mobilitet

Letar du efter en smidig iPhone som passar i varje byxficka? Då bör du titta närmare på iPhone mini. Denna mindre och kompakta version av respektive iphone-generation lanserade Apple för första gången 2020 med iPhone 12 mini. Även om iPhone 12 mini inte blev en storsäljare, följde Apple upp med iPhone 13 mini år 2021. Med iPhone mini har du en pålitlig och kompakt följeslagare som hjälper dig i vardagen och sparar plats. Och det med imponerande prestanda. Du kan enkelt bläddra i sociala medier, ta foton och spela spel och använda streamingtjänster. Allt detta på en mindre skärm. Ett alternativ till iPhone mini är iPhone SE, som också utmärker sig genom kompakta dimensioner.

De "vanliga" iPhones: Teknologi och mångsidighet för alla livsstilar

Basmodellerna i varje iphone-generation är idealiska om du letar efter en balans mellan skärmstorlek, kamerofunktion och prestanda. Till exempel har displayen på iPhone 12 en storlek på 6,1 tum, vilket är större än iPhone 12 mini och lämpar sig bättre om du vill titta på filmer eller serier med din iPhone. Med basmodellerna kan du enkelt hantera vardagen, från fotografering och videofilmning till mer krävande appar och spel. Vårt nuvarande tips: Om du överväger att köpa begagnad, kolla definitivt in begagnad iPhone 11 från 2019. Där får du fortfarande en ganska modern iPhone med topputrustning och tekniska funktioner.

Plus, Pro & Pro Max: Apples toppmodeller

iPhones med tilläggen Plus, Pro och Pro Max i namnet utmärker sig genom sina förbättrade funktioner jämfört med grundmodellerna i en serie. Plus-versionen, som iPhone 14 Plus, har till exempel en större skärm och längre batteritid jämfört med iPhone 14. Pro- och Pro Max-modellerna har ännu mer avancerade funktioner än Plus-modellerna. De har de bästa kamerorna, snabbare processorer och erbjuder mer lagringsutrymme. Dessutom stöder de Apple Pencil, som kan användas för att skriva och rita på enhetens skärm - annars huvudsakligen på en iPad Pro. Pro Max-modellerna har vanligtvis samma funktioner som Pro-modellerna, men är precis rätt om du vill ha en ännu större skärm och ännu längre batteritid. Sammantaget erbjuder Plus, Pro och Pro Max-modellerna av iPhone förbättrad prestanda och funktioner jämfört med standardmodellerna. De är dock också dyrare. Genom att köpa en begagnad iPhone kan du dock spara en del pengar.

Köp begagnad iPhone från Cleverbuy - smart, prisvärd och säker

Hos Cleverbuy hittar du ett stort urval av begagnade iPhones utan kontrakt. Därför bör du fundera på hur viktig den yttre skicket är för dig innan du köper. Innan vi säljer en Apple-telefon, kontrollerar vi den noggrant, bedömer skicket och tilldelar den en kvalitetsnivå. På så sätt kan du säkert bedöma i vilket skick den iPhone du vill ha befinner sig. Till slut är det du som bestämmer hur dyr din begagnade iPhone blir, för om du kan leva med några användningsspår sjunker inköpspriset betydligt. Om du sedan har bestämt dig för en iPhone du vill ha, får du standardmässigt vårt gratis frakt och 30 dagars returrätt. Och eftersom vi är övertygade om kvaliteten på de telefoner vi erbjuder, får du din begagnade iPhone med 18 månaders garanti. Övertygad? Ha det så kul när du letar. Och om du fortfarande letar efter ett enkelt och snabbt sätt att bli av med din nuvarande telefon, kan du också sälja din gamla iPhone hos oss.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.