Mobiltelefoner

Smartphones

De är kompakta, de är fulla av tekniskt kunnande och de har mycket att erbjuda. I dag är det omöjligt att föreställa sig vårt samhälle och framför allt vår vardag utan smarttelefoner. Hos Cleverbuy har du möjlighet att köpa bra mobiltelefoner för lite pengar utan att behöva göra några kompromisser.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuellt populära mobiltelefoner

Begagnad iPhone 11 iPhone 13 Google Pixel 6 Pro Galaxy S22 Begagnad iPhone 12 Huawei P30 Pro Begagnad Galaxy S21 Huawei P30 Lite

Köp mobiltelefoner hos Cleverbuy: Från begagnade till helt nya

Letar du efter en ny smartphone? På Cleverbuy kan du hitta modeller från topp-tillverkare till förmånliga priser. För hos oss hittar du inte bara helt nya smartphones, utan också begagnade mobiltelefoner av kontrollerad kvalitet till riktigt förmånliga priser. Här finns helt enkelt något för varje plånbok! Varje begagnad mobiltelefon granskas noggrant av våra teknikexperter baserat på en 60-punkts kontrollista och tilldelas sedan en skickklass. På så sätt kan du snabbt bedöma i vilket skick den mobiltelefon du är intresserad av befinner sig. Beroende på budget och visuell preferens kan du välja mellan en helt ny, nästan ny eller en förmånlig mobiltelefon med lite mer slitage.

Upptäck de bästa mobiltelefonmärkena

I vårt sortiment hittar du ett imponerande urval av nya och begagnade mobiltelefoner från toppmärken som Apple, Samsung, Google, Huawei, Xiaomi och OnePlus. Valet av tillverkare och modell beror framför allt på ditt användarbeteende. Om du främst använder din telefon för vardagliga ändamål räcker förmodligen en billigare instegsmodell. Om du däremot värderar högkvalitativa foton och hög prestanda, eller om du använder din smartphone för professionella ändamål, bör du satsa på en bättre modell. Operativsystemet är ytterligare en faktor som påverkar ditt köpbeslut. Android körs bland annat på enheter från Samsung och naturligtvis Google. iOS däremot körs uteslutande på Apples smartphones. Så om du redan äger en annan enhet kan det vara meningsfullt att välja samma tillverkare eller samma operativsystem. Oavsett vilken telefon du är sugen på kommer du säkert hitta den på Cleverbuy.

Budgetvänliga instegsmobiler för privat bruk

Använder du din mobiltelefon främst för privat bruk som SMS, sociala nätverk, snabba foton och internet? Då har vi ett brett utbud av budgetvänliga instegs-smartphones. Prisvärda modeller som Samsung Galaxy A51 och Huawei P20 erbjuder utmärkt värde för pengarna. Eller så kan du helt enkelt välja en äldre begagnad iPhone. iPhone 11 till exempel är en av våra mest eftertraktade modeller. Den är kanske inte utrustad med de allra senaste funktionerna, men den är definitivt tillräcklig för vardagligt bruk. Och när du köper en begagnad iPhone 11 får du en riktigt bra smartphone till ett överkomligt pris.

Högpresterande smartphones - spara pengar med begagnatköp

Har du lust att uppgradera och vill ha det senaste inom teknik, och använder din mobiltelefon även för mer krävande användning som streaming, spel, högkvalitativa foton och videos? Då bör du titta på Pro-, Plus- och Ultra-modellerna från olika tillverkare. Det är toppmodellerna i varje modellserie. Jämfört med instegsmodellerna har de bättre processorer, högupplösta kameror och större skärmar. Med en något äldre iPhone 11 Pro kan du få en lite billigare insteg. Ett annat hett tips är Samsung Galaxy S21 Ultra med sin 108-megapixel-quadkamera för superskarpa foton, en extra stor 6,8-tums AMOLED-skärm och ett kraftfullt batteri. Om du är en riktig Android-entusiast kan Google Pixel 6 Pro vara något för dig. Den är utrustad med Corning Gorilla Glass Victus och är därför särskilt robust och tålig mot repor. Tack vare IP68-klassningen klarar Google Pixel 6 Pro också vatten och damm utan problem.

Kompakta affärsmobiler för mobilt arbete

Behöver du en kompakt affärsmobil som är fullpackad med funktioner men ändå ryms i fickan? iPhone SE är kraftfull, har 5G-anslutning och har med sin 4,7-tums skärm ett kompakt och robust format. Om du vill ha det lite större kan iPhone 13 mini med sin 5,4-tums skärm vara rätt val för dig. Om du föredrar en Android-mobil, kolla in Samsung Galaxy Z Flip4. Eftersom den går att vika ihop har du fördelen av ett kompakt format som passar i alla fickor och en större skärm i utfällt läge.

Begagnade mobiltelefoner - Smart, prisvärd och hållbar köp

På grund av den snabba teknologiska utvecklingen lanseras varje år många nya modeller av smartphones. Det gör att många användare byter till en ny mobilmodell tidigt, även om den gamla fortfarande är i gott skick. Det innebär att många begagnade mobiltelefoner är i omlopp och att de ofta fortfarande är i toppskick, eftersom de inte har använts länge. Fördelen med detta är att du kan dra nytta av det om du väljer att köpa en begagnad mobil.

Spara mycket pengar med begagnade smartphones

Tro inte? Men det kan du! På Cleverbuy är det riktigt enkelt att spara pengar med begagnade smartphones. Bara för att du betalar mindre för din nya begagnade mobil betyder det inte att du får en sämre smartphone. När en ny mobilmodell från en tillverkare släpps ökar antalet tillgängliga begagnade enheter på marknaden snabbt. Om du slår till vid den här tiden kan du säkra dig en billig smartphone som fortfarande har toppmodern design och funktioner. Jämfört med att köpa nytt kan du spara upp till 25 % på en riktigt bra begagnad och toppmodern smartphone. Om du är beredd att acceptera vissa användningsspår kan du spara upp till 35 %. Låter bra, eller hur? Och om du verkligen vill spara pengar, kolla in vår REAn. Där finns riktigt bra smartphones till riktigt bra priser.

Lev hållbart genom att köpa en begagnad mobil

Hållbarhet spelar en allt viktigare roll i vårt dagliga liv, och att köpa en begagnad mobil är ett viktigt steg mot ett mer miljövänligt liv. Genom att välja en begagnad smartphone undviker du inte bara onödig elektronikskrot, utan sparar också värdefulla resurser som används vid tillverkningen av varje ny mobil. På Cleverbuy är vi verkligen stolta över att kunna erbjuda dig ett hållbart alternativ till nyköp, utan att behöva kompromissa med kvalitet och funktionalitet. Med en fräsch begagnad smartphone från Cleverbuy går du alltså i spetsen och bidrar till att förändra världen. Ditt bidrag till en grönare planet och en mer hållbar framtid? Koll!

Safety First: Begagnade mobiler med garanti och originaldelar

Du förtjänar trygghet - även när du köper en begagnad smartphone. Vårt mål är att erbjuda dig en helt bekymmersfri köpupplevelse där du kan köpa din mobil med förtroende och säkerhet. Därför får du när du köper en ny eller begagnad mobil på Cleverbuy som standard en 30-dagars returrätt. Dessutom erbjuder vi dig 18 månaders garanti på varje begagnad mobil. Så du behöver inte oroa dig för kvaliteten heller, eftersom vi endast använder originaldelar när vi eventuellt uppgraderar begagnade mobiler. Enligt vår princip: Inget renoverat, inget skräp! Hos oss hittar du alltså inga billiga renoverade mobiler som har uppgraderats med några andra tillverkares reservdelar. Varje begagnad mobil är utrustad med högkvalitativa komponenter som motsvarar den ursprungliga standarden. Och om du fortfarande letar efter ett enkelt och snabbt sätt att bli av med din nuvarande mobil, kan du även sälja din gamla mobil hos oss. Trevligt, eller hur?

Maximal frihet: Mobiler utan kontrakt och utan SIM-lås

När du köper en mobiltelefon på Cleverbuy får du också obegränsad frihet. Eftersom alla våra nya och begagnade mobiler hos oss är utan kontrakt och utan SIM-lås. Det innebär att du kan använda olika SIM-kort och inte är bunden till någon specifik nätoperatör eller kontrakt. Du kan fortsätta använda din befintliga mobilabonnemang eller välja ett lämpligt erbjudande från valfri operatör. Så med en mobiltelefon utan SIM-lås och utan kontrakt är du mycket mer flexibel. Denna flexibilitet gör att du kan få ut det bästa av din nya smartphone och anpassa ditt mobilabonnemang precis efter dina behov och önskemål - oavsett om det handlar om prisvärda abonnemang, bättre täckning eller attraktiva tilläggstjänster.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.