Surfplattor

Surfplattor

Soffa, serie, surfplatta, det är väl egentligen allt man kan göra? Om du är ute efter en ny surfplatta kan du kolla in de här smarta erbjudandena här. Allt är för övrigt 100 % original. En hederssak.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Köp nya och begagnade tablets på Cleverbuy

Tablets har på många sätt gjort våra liv enklare och roligare. De är våra pålitliga följeslagare när vi behöver vara produktiva, kreativa eller bara vill njuta av våra favoritserier. Tablets är inte bara imponerande ur teknisk synvinkel, de är också designade för att göra vår vardag bekvämare. De har intuitiva gränssnitt och ett stort urval av appar som hjälper oss med organisation, kommunikation och underhållning. Tablets har lång batteritid och en smidig design som gör att vi kan ta dem med oss överallt. Dessutom är de utmärkta för digital utbildning, vilket ger elever och studenter tillgång till interaktivt och modern utbildningsmaterial.

Tablets från Apple och Samsung – kraftfulla och mångsidiga

Hos oss hittar du tablets från Apple och Samsung till förmånliga priser. Valet av tillverkare och modell beror främst på dina individuella användningsbehov. Om du huvudsakligen ska använda din tablet för personliga ändamål kan en prisvärd instegsmodell vara tillräcklig. Om du däremot värdesätter hög prestanda och högkvalitativa bilder eller om du ska använda din tablet i professionellt syfte bör du överväga en högre modell. Operativsystemet är också en viktig faktor att tänka på eftersom det påverkar enhetens funktionalitet.

Apple iPad – Tablet-modeller för olika behov

En iPad är den perfekta följeslagaren för alla Apple-entusiaster. Apple har totalt fyra olika iPad-serier i sitt sortiment. Den "vanliga" iPaden är ett pålitligt val för vardagliga uppgifter som webbsurfning och videoupspelning. iPad Air erbjuder kraftfullare maskinvara och en större skärm än den standard-iPaden. iPad Mini är ett utmärkt val för resor tack vare sin kompakta storlek och bärbarhet. iPad Pro är den mest kraftfulla modellen och är särskilt lämplig för krävande uppgifter som bild- och videoredigering samt kan även användas med en valfri penna och tangentbord för ökad produktivitet. Perfekt som ersättning för en bärbar dator eller för inspirerade grafiska designers, avancerad videoredigering eller krävande spelsessioner.

Samsung Galaxy Tab – kraft och flexibilitet i kompakt design

Föredrar du Android? Inga problem! Samsung erbjuder ett stort urval av kraftfulla och mångsidiga tablets. Både Samsung Galaxy Tab S-serien och Samsung Galaxy Tab A-serien är utmärkta tablets som är utformade för olika behov. Galaxy Tab S-serien passar dig om du letar efter en kraftfull och högkvalitativ tablet med en fantastisk skärm. De har snabbare processorer och mer RAM än Galaxy Tab A-modellerna. Om du föredrar Samsung Galaxy Tab A letar du efter en tablet för vardagligt bruk som inte belastar plånboken alltför mycket. Den levererar bra bilder och videor, även om den inte är lika imponerande som Tab S-modellerna. Tab A har också en något svagare processor och mindre RAM än Tab S, men är fortfarande ett bra val för vardagliga användningsområden som surfning och läsning av e-böcker.

Köp begagnad tablet – Det smarta och hållbara valet

En begagnad tablet har många fördelar jämfört med en helt ny enhet. För det första sparar du pengar eftersom begagnade tablets ofta är betydligt billigare än sina helt nya motsvarigheter. Dessutom gör du en insats för miljön genom att välja en enhet som redan har varit i bruk och sparar därmed resurser. En annan fördel är att du inte behöver ge upp den senaste tekniken bara för att du väljer en begagnad tablet. Ofta hittar du modeller hos Cleverbuy som nyligen har lanserats men redan är tillgängliga som begagnade tablets. På så sätt kan du alltid vara uppdaterad med den senaste tekniken utan att behöva spendera en förmögenhet.

Begagnade tablets på Cleverbuy – Garanti och kvalitetstestade

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Därför ser vi till att varje begagnad tablet som vi erbjuder uppfyller våra höga kvalitetsstandarder. Vi noggrant testar varje enhet enligt vår 60-punkts checklista innan den läggs till i vår butik. På så sätt säkerställer vi att du får en tablet som fungerar felfritt och ger dig långvarig glädje. Cleverbuy erbjuder 18 månaders garanti på varje begagnad tablet och 100% originaldelar – så du kan göra ditt val utan oro. Som du kan se är Cleverbuy den perfekta platsen att köpa din begagnade tablet. Oavsett om du föredrar en Apple iPad eller en Samsung Galaxy Tab hittar du den modell som passar dina individuella behov hos oss. Och om du just uppgraderar till en ny modell kan du också sälja din gamla tablet online.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.