OnePlus Smarttelefoner

OnePlus

OnePlus erbjuder kraftfulla smarttelefoner till ett överkomligt pris. Och hos Cleverbuy kan du spara dubbelt så mycket, för här kan du hitta nya och begagnade modeller till ett riktigt bra pris.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuella populära OnePlus-telefoner

OnePlus 9 Pro OnePlus 9 begagnad OnePlus Nord 2 5G OnePlus Nord 2T 5G OnePlus 8T begagnad OnePlus 7 Pro

Köp nya och begagnade OnePlus-telefoner på Cleverbuy

Letar du efter en kraftfull smartphone till ett överkomligt pris? Då kan en OnePlus-telefon vara precis rätt för dig. OnePlus är en del av BBK Smartphone-koncernen och har gjort sig ett namn genom sitt motto "Never Settle" ("Aldrig nöja dig"). Den kinesiska smartphonemärket har blivit alltmer framgångsrikt de senaste åren tack vare sina tekniskt avancerade modeller. OnePlus står för kraftfulla och anpassningsbara smartphones till ett förmånligt pris. Och på Cleverbuy kan du spara dubbelt: För här hittar du inte bara helt nya, utan också begagnade OnePlus-telefoner av kvalitet till extra förmånliga priser.

Köp begagnad OnePlus-telefon - det finns många fördelar

Din OnePlus-smartphone blir ännu billigare om du väljer en begagnad enhet. Beroende på skick kan du uppnå betydande besparingar. Dessutom gör du en tjänst åt miljön genom att köpa begagnat: Du bidrar till att de begränsade resurser som krävs för tillverkning av en smartphone används längre. Dessutom minskar du utsläppen av koldioxid eftersom ingen ny smartphone behöver produceras för din skull. Det är inte konstigt att särskilt miljömedvetna smartphone-användare allt oftare väljer en begagnad telefon. Varje begagnad OnePlus-telefon granskas noggrant av våra teknikexperter innan den säljs. Dessutom erbjuder vi 18 månaders garanti och en 30-dagars ångerrätt på varje begagnad telefon.

En titt på OnePlus tydliga modellutbud

Modellutbudet hos OnePlus är enkelt att förstå och du hittar snabbt rätt. OnePlus-modellgenerationer är märkta med siffror. Varje generation inkluderar en enhet i den övre mellanklassen och en premiummodell som naturligtvis också är dyrare. Båda modellerna är dock relativt prisvärda och erbjuder prestanda som liknar högpresterande smartphones från andra tillverkare.

Pro-modellerna är OnePlus flaggskeppsmodeller och erbjuder mer avancerade funktioner jämfört med de vanliga modellerna. Till exempel har OnePlus 9 Pro en högre uppdateringsfrekvens på skärmen och en bättre kamera jämfört med den vanliga OnePlus 9. 9 Pro har också snabbare trådlös laddning och bättre vattentäthet och dammtålighet. Liknande egenskaper gäller för de andra Pro-modellerna från OnePlus.

Om du arbetar mycket och vill använda din smartphone för produktivitet är OnePlus 8T ett mycket bra och prisvärt val. Med sin snabba processor och 5G-anslutning kan du komma åt internet och molntjänster var du än är. Skärmen är stor och har hög upplösning, vilket gör den idealisk för att använda flera appar samtidigt. 8T har också lång batteritid, så du kan förbli produktiv hela dagen.

OxygenOS - OnePlus minimalistiska Android-Plattform

OnePlus-telefoner körs på Googles Android-operativsystem. Men enheterna använder en anpassad version av Android som kallas OxygenOS. OxygenOS är en exklusiv användargränssnitt av OnePlus som bygger på en nästan ren version av Android och erbjuder hög prestanda, snabba uppdateringar och många anpassningsmöjligheter. OxygenOS är känt för sin snabba, rena och anpassningsbara användarupplevelse. Det erbjuder extra funktioner som avancerad gestkontroll, anpassningsalternativ och särskilda lägen som Zen-läget, som uppmuntrar användare att ta en paus från sina smartphones genom att tillfälligt inaktivera de flesta funktioner.

Under de senaste åren har OnePlus utvecklat sin egen version av OxygenOS för den kinesiska marknaden, känd som HydrogenOS. HydrogenOS är liknande OxygenOS, men inkluderar inte Googles tjänster och har istället anpassade appar och funktioner för den kinesiska marknaden. Det är värt att notera att OnePlus och Oppo, ett annat kinesiskt smartphone-företag, tillkännagav att de år 2021 skulle slå samman sina mjukvaruutvecklingsteam. Det innebär att framtida OnePlus-enheter kan ha en närmare integration eller till och med ett gemensamt användargränssnitt med Oppo-enheter. Det återstår att se i vilken utsträckning dessa förändringar kommer att påverka den europeiska marknaden. Så, är du övertygad? Då är det bara att köra på! Och om du fortfarande letar efter ett enkelt och snabbt sätt att göra din nuvarande telefon till pengar kan du också sälja din gamla OnePlus-telefon hos oss.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.