Att sälja var aldrig enklare!

Ge dina gamla produkter ett nytt liv och få en rejäl premie. Genom Cleverbuy inköpstjänst.

1. Välj enhet och få en uppskattning

Välj din enhet som du vill sälja genom vår enhetsväljare. Här specificerar du modellen, tekniska detaljer och skicket på enheten.
2. Skicka din enhet till oss gratis
När du har accepterat vårt erbjudande skickar vi dig en fraktsedel via e-post. Med den kan du skicka din gamla enhet till oss kostnadsfritt.
3. Granskning och utbetalning av enheten
När din enhet har kommit fram till oss kommer vi att kontrollera om den stämmer överens med dina uppgifter. Sedan är det dags för lönedag! Vi kommer att överföra dina pengar direkt till ditt konto.

Sälj din gamla teknik enkelt med online-elektronikköp

Om du är en av de människor som har samlat på sig en hel del gammal teknik över tiden, då är det värt för dig att använda vårt elektronikköp. Här kan du sälja begagnade produkter och få en attraktiv betalning. De flesta människor köper nya elektriska apparater efter två eller tre år eftersom de gamla modellerna är föråldrade och de helt enkelt vill hänga med i tiden.

Vad händer då med de gamla apparaterna? Det stämmer, de hamnar ofta direkt i soptunnan eller samlar damm i ett skåp, trots att de fortfarande är fullt funktionsdugliga. Detta är inte bara ett slöseri med pengar, utan förorenar också miljön i onödan. Därför att: De gamla elektriska apparaterna innehåller värdefulla råvaror. Om de fortfarande används finns det inget behov av att tillverka ny utrustning, vilket återigen kräver resurser och energi.

Det är just därför vi erbjuder dig ett bekvämt köp och försäljning av teknik här. Vi köper din gamla utrustning och säljer sedan den ‚Äì tillbaka online som begagnad elektronik efter en teknisk inspektion ‚Äì rengöring och vid behov en reparation. Det är bra för både plånboken och miljön.

Använd onlineköp och sälj gammal teknik ‚Äì för reda pengar

Skulle du vilja tjäna lite pengar vid sidan av? Då gör du klokt i att sälja begagnad elektronik online via vår köp- och säljsida. På så sätt kan du göra dig av med gammal elektronik utan att behöva oroa dig för hur du själv ska göra dig av med den. Istället får du kontanter ‚Äì och slår flera flugor i en smäll: du skapar utrymme i dina lådor, du kan fylla din spargris, du skyddar miljön och du gör någon annan glad som kan köpa din begagnade teknik från oss till ett förmånligt pris.

Sälj begagnad teknik: Det här är produkterna vi köper

Vårt inköp av elektronik fokuserar främst på mobiltelefoner och surfplattor. Vi köper framför allt Apple iPhones och Samsung smartphones, så du kan sälja din gamla mobiltelefon till oss. Det är också möjligt att köpa din begagnade Apple iPad. Vi kan också köpa surfplattor av andra märken. Kontakta vår kundtjänst om du vill sälja en specifik mobiltelefon eller surfplattaoch är osäker på om ett köp är möjligt.

Köp teknik från oss: det här är fördelarna du drar nytta av

Det är viktigt för oss att du kan sälja begagnade föremål så enkelt som möjligt. Onlineköp är därför särskilt snabba och bekväma med det inköpssystem som vi har utvecklat själva: Ange bara vilken typ av teknik du vill sälja online och skicka din elektronik till oss. En kort stund senare får du, tack vare den kostnadsfria expressbehandlingen, tillbaka det överenskomna utbetalningsbeloppet. Det kan inte vara enklare att sälja gammal elektronik. Frakten är kostnadsfri. Vi skickar dig en fraktsedel som du enkelt kan skriva ut.

Det finns några saker att tänka på ‚Äì om du vill du uppnå ett attraktivt försäljningspris

För att du ska kunna sälja din begagnade teknik till högsta möjliga pris finns det några saker du bör tänka på:

  • Skydda nya enheter med ett skyddshölje och skärmskydd från inköpstillfället. Ta av locket en gång i månaden för att rengöra det. Annars kan damm- och smutspartiklar som tränger in leda till repor på höljet.
  • Se till att batteriet används varsamt: Undvik för höga eller för låga temperaturer, använd inte billiga laddare och avstå från frekventa ”miniladdningar”.
  • Vänta inte för länge med att sälja: Det är inte meningsfullt att låta gammal elektronik ligga hemma i några år innan du säljer den. För varje månad som går förlorar de gamla enheterna i värde eftersom nyare och kraftfullare modeller ständigt dyker upp.

I princip gäller följande: Ju bättre och nyare teknik du vill sälja till oss, desto högre utbetalning i slutändan. Därför lönar det sig att behandla ny utrustning omsorgsfullt redan från början och sälja den snabbt när du efter en tid ersätter den med nyare modeller.

Sälja begagnad elektronik: Är det verkligen säkert?

Om du säljer en begagnad multimediaenhet bör du radera alla data i förväg. Se till att ta bort alla privata foton och videor från hårddisken. Se också till att dina profiler är avaktiverade för sociala nätverk som Facebook och Instagram. Det är också viktigt att du tar bort alla lösenord som finns lagrade i webbläsaren. Annars kan den nya användaren få tillgång till dina uppgifter och missbruka dem.

För att vara på den säkra sidan bör du återställa enheten till fabriksinställningarna innan du säljer den eller skickar den till oss. Men oroa dig inte: Naturligtvis kommer vi att kontrollera funktionaliteten hos de enheter du skickar till oss innan vi säljer dem vidare. Vi återställer också elapparaten till fabriksinställningarna, även om du redan har gjort det. Säkert är säkert! På så sätt kan vi garantera dig maximalt dataskydd.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Ja, i grund och botten är alla artiklar som finns här nya, om de inte uttryckligen är märkta som begagnade.

Vi erbjuder en garanti på 18 månader för alla våra begagnade elektronikprodukter. Om den produkt du köpt hos oss går sönder inom den tiden kommer vi att utföra reparationen kostnadsfritt. Alternativt erbjuder vi dig en likvärdig ersättningsprodukt om det inte längre är möjligt att reparera den.

Självklart. Du kan lugnt undersöka och testa den begagnade enheten. Om du inte är 100 procent nöjd kan du utnyttja din ångerrätt. Du har totalt 30 dagar på dig.

När du köper en begagnad artikel online till ett bra pris ingår allt originaltillbehör inklusive originalförpackningen. Beroende på enhet kan detta inkludera laddaren, laddningskabeln och hörlurarna.

Nej, vi säljer endast enheter med originalkomponenter och därmed äkta begagnad elektronik. Vi använder inte delar från tredjepartsleverantörer för att återanvända elektronik, eftersom de ofta har klara nackdelar jämfört med originalkomponenter, såsom dålig skärmkvalitet eller reducerad batteritid. Vårt främsta mål är att du ska kunna köpa fantastiska och högkvalitativa produkter hos oss som kommer att ge dig glädje under lång tid. Därför erbjuder vi bara äkta begagnad elektronik och inte "renoverade" produkter. Dessa är nästan lika nya som de renoverade alternativen, men med säkerheten att det inte sparades tekniskt på fel plats.

Har du fler frågor? Mer information finns på help.cleverbuy.de