Google Mobiltelefoner

Google

Logiskt sett har Google det totala paketet, som alltid: Google Pixel-telefonerna imponerar med utmärkta kameror, lång batteritid och coola funktioner.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuellt populära Google-telefoner

Pixel 7 Pro Pixel 6 Pro Pixel 7 Pixel 6a Pixel 6 Pro Pixel 4a begagnad Pixel 5 begagnad Pixel 3 begagnad

Köp förstklassiga Google-telefoner billigt - Antingen begagnade eller helt nya

Bara för att rädda världen på en snabb kafferast: Med begagnade Google Pixel-telefoner. Tänk dig att hålla i en av de mest populära modellerna av Google-telefoner i handen - och det till en bråkdel av det ursprungliga priset - och med en positiv inverkan på vår planet. Låter det för bra för att vara sant? Tja, på Cleverbuy är det verklighet. Gör dig redo att leva en livsstil som värnar om miljön medan du njuter av det bästa från den stora världen av Google Pixel. Vem säger att att vara miljövänlig inte kan vara roligt? Inte vi i alla fall! Ta tag i din begagnade Google Pixel och visa världen att "coolt" och "miljövänligt" kan gå hand i hand på ett enkelt sätt. Google Pixel är mycket mer än bara en drömtelefon för många Android-älskare. På Cleverbuy är det vårt mål och vår uppdrag att erbjuda dig ett urval av begagnade, ändå högkvalitativa Google Pixel-telefoner som både är miljövänliga och mycket prisvärda. Sökandet är över, här sparar du både tid och pengar.

Google Pixel med enastående kamera, lång batteritid och smarta uppdateringar

Google Pixel-telefoner är kända för sina enastående kameror och smarta funktioner som gör ditt liv enklare varje dag. Låt dig förtrollas av den imponerande kvaliteten på kameran som tar skarpa bilder även i dåliga ljusförhållanden. Upptäck de smarta funktionerna som Google Assistant, som hjälper dig att organisera din vardag och ger dig snabba svar på dina frågor. Med en Google Pixel-telefon i fickan är du alltid väl rustad och redo för alla äventyr - och varje pubquiz. Men en Google Pixel-smartphone erbjuder inte bara en förstklassig kamera och smarta funktioner utan också en imponerande batteritid som följer med dig hela dagen. Tack vare Googles effektiva optimering behöver du aldrig oroa dig för att batteriet tar slut när du försöker ta det perfekta fotografiet. Dessutom får du snabba och regelbundna programuppdateringar direkt från Google, så din Pixel-telefon är alltid uppdaterad med den senaste tekniken. Säkerhet och prestanda är lika viktiga som nöje när det gäller Google Pixel-telefoner.

Kontrollerad kvalitet och originalreservdelar för din begagnade Google Pixel-telefon

Hos Cleverbuy erbjuder vi inte bara ett imponerande urval av begagnade Google Pixel-telefoner som Google Pixel 6, Pixel 5 eller Pixel 4a, utan också förstklassiga tjänster som gör din shoppingupplevelse ännu bättre och enklare. Det är viktigt för oss att du är helt nöjd med din nya Google Pixel-telefon. Därför kontrollerar vi noggrant varje enskild smartphone för funktion och kvalitet innan den skickas till dig. En viktig del av vår NoRefurbishment-NoBullshit-process är vår 60-punkts-checklista, som varje Google Pixel genomgår en grundlig kontroll med hjälp av endast originaldelar för att säkerställa att din Google-telefon är i toppskick när den kommer till dig. Så du kan vara säker på att din Google Pixel inte bara är prisvärd utan också pålitlig varje dag.

Begagnade Google-telefoner med 18 månaders garanti, batteri-abonnemang och gratis frakt

För att ge dig maximal trygghet ger vi 18 månaders garanti på varje av våra begagnade Google Pixel-telefoner. Om du skulle uppleva oväntade problem med din smartphone, finns vi här för dig när som helst. Vårt mål är att du ska kunna använda din Google Pixel-telefon utan bekymmer och ha glädje av den under lång tid framöver. Om det någon gång inte skulle vara fallet är du alltid välkommen att kontakta oss. Förutom 1,5 års garanti inkluderar vi även ett batteriabonnemang, ett reparationsabonnemang och en 30-dagars öppet köp, så att du kan känna dig trygg med din investering. När du har valt en begagnad Google Pixel hos oss vill vi naturligtvis att den ska komma till dig så snabbt som möjligt. Vi tar hand om snabb och säker leverans av din nya smartphone efter beställningen - som du förresten också bekvämt kan betala i avbetalning om du så önskar. På så sätt blir du en nöjd ägare av en Google Pixel på nolltid. Och om du letar efter ett enkelt sätt att bli av med din nuvarande smartphone kan du också sälja din gamla Google-telefon hos oss.

Flexibel val av abonnemang: Google Pixel-telefoner utan bindningstid och låsning

Mer än bara en fantastisk smartphone till ett fantastiskt pris: En begagnad Google Pixel-telefon från Cleverbuy innebär också frihet, flexibilitet och andra unika fördelar. Vill du ha en annan operatör eller ett annat abonnemang imorgon? Alla våra Google Pixel-telefoner är utan bindningstid och låsning, så att du fritt kan välja vilken mobiloperatör och vilket abonnemang som passar bäst för ditt liv. Oavsett om du behöver massor av datatrafik, bättre nätverks täckning eller extremt prisvärda priser - valet är ditt. På så sätt kan du utnyttja hela potentialen i din Google Pixel och njuta av din mobila frihet. Tack vare våra Google Pixel-telefoner utan låsning är du också välutrustad och skyddad när du är utomlands. Oavsett om du är på affärsresa eller semester kan du enkelt använda lokala SIM-kort och dra nytta av billigare priser och bättre nätverks täckning. Ingen oro för höga roamingavgifter eller begränsade tjänster. Ring till dina nära och kära var du vill och när du vill. Med din Google Pixel kan du utforska världen och samtidigt hålla kontakten med de som betyder mest för dig.

Helt nya Google Pixel-telefoner - Håll dig alltid uppdaterad

Ett är säkert: Fans av begagnade telefoner hittar allt de letar efter hos Cleverbuy. Men visste du att vi också kan erbjuda dig ett stort urval av helt nya Google Pixel

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.