Huawei Mobiltelefoner

Huawei

Briljant displayteknik och äkta high-end-processorer är utgångspunkten i de nya Huawei-smarttelefonerna. Det är så här teknik blir meningsfull och riktigt rolig. Precis det som passar dig?

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuellt populära Huawei-telefoner

Huawei P30 Pro begagnad Huawei P30 Lite Huawei P50 Pro Huawei P20 begagnad Huawei P40 Lite Huawei Mate 40 Pro

Nya & begagnade Huawei-telefoner för alla smaker

Är du redo att dyka in i den stiliga världen av Huawei? På Cleverbuy har vi precis vad du letar efter: ett fantastiskt utbud av nya och begagnade Huawei-telefoner som både är prisvärda och tekniskt på topp. Oavsett om du letar efter en smartphone för affärer eller fritid - hos oss hittar du vad du behöver! Vårt urval av begagnade Huawei-telefoner inkluderar både högpresterande modeller och instegsmodeller för den snåla plånboken. Vi ser till att varje telefon i vårt sortiment är i toppskick så att du alltid har en pålitlig och kraftfull enhet i handen. Och om du fortfarande letar efter ett enkelt och snabbt sätt att bli av med din nuvarande telefon kan du även sälja din gamla Huawei-telefon hos oss.

De olika Huawei-serierna i översikt

Huawei erbjuder ett brett utbud av serier och modeller av smartphones som passar olika behov och budgetar. Det finns både toppmoderna telefoner med massor av funktioner och prisvärda instegsmodeller med färre finesser.

Huawei P-serien för den ultimata smartphone-upplevelsen

Letar du efter en smartphone som ger dig den bästa möjliga upplevelsen? Då är Huawei P-serien precis vad du behöver. Den här serien är perfekt för fotointresserade och alla som letar efter en högpresterande smartphone-upplevelse. De senaste enheterna i P-serien, som Huawei P40 Pro eller Huawei P50, har kraftfulla kameror som kan ta imponerande foton och videos. Dessutom har P-seriens smartphones lång batteritid, stora skärmar och snabba processorer. Oavsett om du letar efter det perfekta selfien eller en sömlös multitasking-upplevelse - Huawei P-serien har allt du behöver.

Huawei Mate-serien för produktivitet och långvarig prestanda

Är du en hektisk person som letar efter en smartphone som kan hänga med i ditt liv? Då bör du absolut ta en titt på Huawei Mate-serien. Den här serien är perfekt som en arbetsmobil och riktar sig till alla som söker en kraftfull smartphone som klarar multitasking och har lång batteritid. De senaste enheterna i Mate-serien, som Huawei Mate 40 Pro eller den något äldre Huawei Mate 20, har stora skärmar som är perfekta för att arbeta med flera appar samtidigt. Dessutom har de lång batteritid och snabba processorer, så att du kan använda din smartphone hela dagen. Oavsett om du arbetar på kontoret eller är på språng - Huawei Mate-serien är alltid vid din sida.

Huawei Nova- och Y-serien: Pålitlig prestanda till överkomligt pris

Letar du efter en smartphone som är prisvärd men ändå erbjuder bra prestanda? Då bör du ta en titt på Huawei Nova- och Huawei Y-serien. Dessa serier inkluderar Huawei-telefoner för grundläggande användning och riktar sig särskilt till unga och trendiga smartphone-användare. Kolla in Huawei Nova 10 eller den mycket prisvärda Huawei Y7 från 2019 om du vill. Oavsett om du postar foton på Instagram, tar vardagliga bilder och videor eller chattar med vänner - Huawei Nova- och Y-serien erbjuder allt du behöver för att hålla dig snygg och uppkopplad med din smartphone i vardagen. Och allt detta utan att spränga din budget.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.