Samsung Mobiltelefoner

Samsung

Flipped låter redan bra, särskilt som en Galaxy flip phone. Kolla in våra Samsung-erbjudanden just nu, från prisvärda instegsmodeller till nya generationens wow-telefoner.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Aktuell populära Samsung-telefoner

Galaxy S22 Galaxy S22 Ultra Galaxy S21 Galaxy S20 Galaxy S10 begagnad Galaxy S21 Ultra begagnad Galaxy A52s 5G Galaxy S23 Ultra

Upptäck nya & begagnade Samsung-telefoner på Cleverbuy

Så, letar du efter en Samsung-telefon som kommer att få ditt hjärta att hoppa av glädje utan att spränga din plånbok? Då har du kommit till rätt ställe på Cleverbuy! Upptäck vårt stora utbud av nya & begagnade Samsung-telefoner som kommer att imponera på dig med toppmodeller, förstklassig kvalitet och oslagbara priser. Snart kommer du att undra varför du inte valde en begagnad Samsung-telefon tidigare. Så, vad väntar du på? Klicka dig igenom våra erbjudanden och hitta din perfekta Samsung-telefon. Let the fun begin!

Köp begagnad Samsung-telefon med hänsyn till miljön

Den perfekta Samsung-telefonen som inte bara uppfyller dina behov utan också sparar vår gröna planet. Genom att köpa en begagnad Samsung-telefon ger du enheten ett andra liv och bidrar till att förlänga produktens livscykel, vilket i sin tur minskar miljöpåverkan. På Cleverbuy engagerar vi oss inte bara för miljön utan också för en trevlig shoppingupplevelse som verkligen gläder. Vår enkla beställningsprocess, bekväma avbetalningar och säkra betalningsmetoder gör det enkelt och smidigt för dig att snabbt skaffa din miljövänliga Samsung-telefon. Visa världen att du går före som ett gott exempel och lever ett bevarande-livsstil.

Spara när du köper en begagnad Samsung Galaxy

Vill du ha en ny smartphone, men priset på en helt ny modell får ditt bankkonto att gråta? Oroa dig inte! På Cleverbuy hittar du begagnade Samsung-telefoner av hög kvalitet som både passar din plånbok och din coola stil. Är du intresserad? Låt oss visa varför en begagnad Samsung-telefon är det rätta valet. Varför betala mer när mindre kan erbjuda så mycket mer? På Cleverbuy får du begagnade Samsung-telefoner som kommer att imponera på dig med sin förstklassiga kvalitet och sina förmånliga priser #NoBullshit. Hämta den senaste Galaxy S- eller Note-modellen eller skaffa dig en av de pålitliga klassikerna - utan att spränga ditt budgetram.

Begagnade Samsung-telefoner med garanti och originaldelar

Vår kvalitetsstandard är hög. Därför genomgår varje begagnad Samsung-telefon en noggrann granskning enligt en sträng 60-stegs checklista. Vi använder endast originaldelar och undviker billiga imitationer. Vårt mål är att erbjuda dig en begagnad Samsung-telefon som är så nära nyskick som möjligt - utan dolda brister eller lågkvalitativa komponenter. Nu behöver du bara gräva djupt i fickan för att dra upp din nya telefon. Eftersom vi är övertygade om kvaliteten på våra begagnade Samsung-telefoner ger vi dig en hela 18 månaders garanti på varje begagnad enhet. Dessutom ingår en batteriförbrukningsgaranti och reparationsgaranti. Och om något ändå inte skulle vara till din belåtenhet finns vår utmärkta kundservice där - vi är trots allt ett team, eller hur? Om du just nu funderar på att byta till en ny modell kan du även sälja din gamla Samsung-telefon hos oss.

Fulla huset: Upptäck mångfalden av Samsung-telefoner

Oavsett om du letar efter en högpresterande modell eller en prisvärd smartphone har vi rätt Samsung-modell för dig. Ta bara en titt på vårt imponerande utbud av Samsung Galaxy-modeller och hitta din perfekta telefon. Vårt sortiment inkluderar både de senaste Samsung Galaxy S- och Note-serierna samt prisvärda Galaxy A-modeller. Med en mängd olika specifikationer, färger och prispunkter finns det en enhet som passar varje behov. Välj den Samsung Galaxy som uppfyller dina krav och njut av den enastående teknik och kvalitet som Samsung har att erbjuda.

Samsung Galaxy S-serien - Topp prestanda och imponerande design

Samsung Galaxy S-serien är epitetet för högpresterande smartphones. Med sin imponerande prestanda, högupplösta kameror och fantastisk design är de den ultimata telefonen för smartphone-entusiaster. På Cleverbuy hittar du populära modeller som Galaxy S21, S20 och även den lite äldre S10 - alla i utmärkt skick och till en bråkdel av det ursprungliga priset. Skaffa en begagnad Samsung Galaxy S-modell och njut av fördelarna med hög prestanda utan att spräcka din budget.

Samsung Galaxy Note-serien - Smartphones för kreativ produktivitet

Är det dags att släppa lös din kreativa och produktiva sida? Då är Samsung Galaxy Note-serien precis rätt för dig. Med sin generösa skärm och den unika S Pen omvandlar dessa enheter din smartphone till en portabel arbetsstation. Populära modeller som Galaxy Note 20 Ultra eller Note 10 Plus väntar på dig - alla i kvalitetssäkrat skick och till förmånliga priser. Upptäck hur enkel kreativ produktivitet kan vara med en begagnad Samsung Galaxy Note. Vad skapar du härnäst?

Samsung Galaxy A-serien - Stabil prestanda och förstklassig kvalitet

Samsung Galaxy A-serien erbjuder den perfekta kombinationen av stabil prestanda och kvalitet till prisvärda priser. Dessa smartphones är perfekta för alla som letar efter en pålitlig enhet utan att spendera en förmögenhet. På Cleverbuy hittar du modeller som den riktigt rättvisa Galaxy A71 eller A51 - alla i utmärkt skick och redo att berika ditt liv och miljön. Letar du fortfarande eller sparar du redan? Upptäck vårt utbud av begagnade Samsung Galaxy A-modeller nu!

Samsung Galaxy Z-serien: Platsbesparande och kraftfull när den är utfälld

Är du redo för en ny smartphone-upplevelse? Då kan Galaxy Z-serien vara något för dig. Med de hopvikbara telefonerna i Z-serien kan du inte bara vika ihop din enhet till en kompakt storlek, utan också njuta av en större skärm när du vecklar ut den. Det innebär att du kan titta på dina favoritfilmer och serier på en större skärm medan du är på språng. Och när du är klar kan du enkelt vika ihop telefonen och lägga den på ett mycket platsbesparande sätt i din väska. Men det är inte allt! Galaxy Z-serien erbjuder också en förstklassig kamera, lång batteritid och snabb laddning. Dessutom är enheterna byggda för att vara robusta och tåla mycket, så du behöver inte oroa dig för skador. Ett exempel på en Galaxy Z-telefon är Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Den här modellen har en 6,7-tums skärm och en 12-megapixels huvudkamera. En annan modell är Samsung Galaxy Z Fold4, som har en större 7,6-tums skärm och är utrustad med ett 5G-modem.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.