Thermomix®

Thermomix

Den kan göra allt. Den har fler varv än de flesta sportbilar. Och du kan få den till ett bra pris på Cleverbuy. Skaffa en Vorwerk Thermomix®, moder till alla köksmaskiner.

🗓️️️ 30 dagars returrätt
📦️ gratis och snabb leverans
💵️ avbetalning

Köp en Thermomix - Gör dina matlagningsdrömmar till verklighet

Är du ute efter nya utmaningar och smakupplevelser i ditt kök? Då är du på rätt plats! En Thermomix hjälper dig att snabbt och enkelt förbereda en mängd olika rätter med en bråkdel av ansträngningen. Oavsett om det är soppor, grytor, glass, sorbet, sylt, dipp, bröd, tårta eller bara pizzadeg - allt kan blandas, knådas och tillagas på nolltid. Och på Cleverbuy hittar du din helt nya eller begagnade Thermomix till ett riktigt rimligt pris.

En riktig kökshjälpare - Fördelar och modeller av Thermomix

Thermomix är inte bara en multifunktionell matlagare, utan också en riktig platsbesparande mirakel. Den ersätter många köksredskap som mixer, köksvåg och ångkokare och sparar därmed värdefullt utrymme i ditt kök. Dessutom är Thermomix en tidsbesparare. Du behöver inte längre stå i köket i timmar för att laga en påkostad måltid. Med Thermomix kan du förbereda maten på nolltid och därmed frigöra tid för andra saker. Speciellt för föräldrar uppskattas denna köksmaskin från Vorwerk i den stressiga familjevardagen. Med en Thermomix kan du ta dina matlagningsfärdigheter till en ny nivå och minska ditt inköp av dyra färdigmatprodukter.

TM31 - Klassikern med grundläggande funktioner

TM31 var den första moderna Thermomix-modellen. När den lanserades 2004 fascinerade den många människor. Självklart kan den tekniska utrustningen i Thermomix TM31 inte längre mäta sig med de nyare Thermomix-modellerna. Men den är fortfarande en pålitlig kökshjälpare som kan ta bort mycket arbete i köket. Om du vill köpa din Thermomix till ett extra bra pris bör du definitivt titta på TM31.

TM5 - Fler funktioner och tillgång till Cookidoo-portal

Tio år efter TM31 lanserades Thermomix TM5 år 2014 med flera förbättringar. TM5 har till exempel mer kapacitet än TM31 och är tystare. Dessutom har TM5 en mer intuitiv användargränssnitt och erbjuder fler matlagningsfunktioner. En annan nyhet var Cookidoo-portalen, där du kan få tillgång till tusentals recept och överföra dem direkt till Thermomix. TM5 är rätt val för dig om du kan avstå från de allra senaste tekniska funktionerna i TM6 och inte vill gräva alltför djupt i plånboken.

TM6 - Den moderna all-rounder med WLAN-modul

Thermomix TM6 från 2019 är den senaste modellen och erbjuder ännu fler funktioner än TM5. TM6 kan till exempel även sous-vide-koka och har en förbättrad våg och en större skärm. Cookidoo-portalen har också förbättrats och erbjuder nu fler funktioner, inklusive möjligheten att skapa inköpslistor. TM6 är utrustad med en WLAN-modul, så att du alltid är uppdaterad och uppdateringar laddas ner automatiskt. TM6 är rätt val för dig om du letar efter en modern köksmaskin i teknikens framkant.

Köpa begagnad Thermomix - Hållbart och prisvärt

Funderar du på om du verkligen ska köpa en begagnad Thermomix? Förståeligt! Man oroar sig särskilt för skick och renlighet när man köper begagnad utrustning. Den första och mest uppenbara fördelen är att du kan spara mycket pengar jämfört med att köpa en helt ny apparat. Dessutom är en begagnad Thermomix genast tillgänglig, och du behöver inte vänta på leverans - som ibland har varit fallet med Vorwerk på grund av populariteten i det förflutna. Dessutom är värdeminskningen på en begagnad apparat ganska begränsad. En eventuell framtida försäljning kommer därför inte att påverka din plånbok lika mycket som om du köpt nytt. Slutligen är köpet av en begagnad Thermomix mer miljövänligt, eftersom du ger köksmaskinen ett andra liv och därigenom förlänger produktens livslängd och undviker elektronikskräp.

Köp en Thermomix hos Cleverbuy - Smart, prisvärt och säkert

På Cleverbuy hittar du både helt nya och begagnade Thermomix-modeller till rimliga priser. Varje begagnad apparat granskas noggrant av våra teknikexperter innan den sätts till försäljning och tilldelas sedan en kvalitetsklass. På så sätt kan du säkert bedöma i vilket skick köksmaskinen du är intresserad av befinner sig. Dessutom erbjuder vi gratis frakt och 30 dagars returrätt. Och eftersom vi är övertygade om kvaliteten på våra begagnade apparater får du 18 månaders garanti på varje begagnad Thermomix. Övertygad? Ta tag i din Thermomix nu! Om du också byter till en nyare modell kan du också sälja din gamla Thermomix online genom vårt online-inköp.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.