INGET RENOVERAT, INGET SKRÄP.

Hållbarhet är inte fint, det är standard.

Men varför originaldelar och inte renoverade?

Inget renoverat, inget skräp.
Endast originaldelar!

I klartext betyder detta: Vi fokuserar på verklig hållbarhet och verklig kvalitet.

Vill du ha ett exempel? Hos oss hamnar högkvalitativa, begagnade originaldelar inte i soporna, utan får ett meningsfullt andra liv. Istället för att satsa på ”så gott som nytt” från tredjepartstillverkare använder vi bara originalbatterier med minst 85 %, vilket gör att alla falska batterier med 100 % enkelt kan kastas i papperskorgen.

Med vår interna process utan krångel tar vi ut svängarna ordentligt: En skoningslös 60-punkts checklista för kvalitetskontroll säkerställer att du alltid får det bästa.

Vi gör ett miljömässigt hattrick genom att spara ytterligare resurser och CO2. Och du? Du får en smarttelefon i toppskick utan att behöva gräva djupt i fickan. Alla vinner på det!

För hos oss vinner helt enkelt alla.
Låt oss bli miljölegendarer!


Köp hållbar teknik nu
mission-kreislauf

Hur fungerar Cleverbuy?

Hållbarhet på nytt

1.Köp

Gör dig av med teknikprylar i lådorna! Ge din gamla älskling en chans till ett nytt liv. Vår enhetsväljare hjälper dig att enkelt ange din produkt, modell, tekniska detaljer och skick. Gör en bra affär och ta ditt första steg mot en cirkulär ekonomi med oss.

Sälj din teknik till oss
2. Kontroll

Så snart vi tar emot din enhet får den vår fulla uppmärksamhet. Med vår 60-punktschecklista kontrollerar vi varje detalj noggrant och förbereder den för sin andra livsfas ‚Äì allt för att kunna erbjuda en hållbar och utmärkt teknikupplevelse.

3. Försäljning

Efter vår intensiva inspektion återför vi din enhet till kretsloppet, där den kommer att glädja nya ägare och bidra till en hållbar konsumtion av begagnad teknik. Genom att gemensamt tillämpa idén om återanvändning på teknik sätter vi nya standarder och främjar en miljövänlig framtid.

Köp hållbar teknik nu

Kvalitet och säkerhet

Intern procedur utan onödigt krångel

Intelligent kraft för felfria smarttelefoner: Med Cleverbuy upplever du teknisk innovation på högsta nivå. Vi förlitar oss på 100 % originaldelar, riktigt stark kvalitet och pålitlig säkerhet. Det sparar resurser och ger din teknik ett meningsfullt andra liv.

👍 18 månaders garanti

NIngen stress, ingen dramatik. Det blir ännu bättre: Du får hela 18 månaders garanti på vårt teknikutbud. Det är hela 6 månaders extra garanti mer än vad som krävs enligt lag! Har du problem med din smarttelefon? Inga problem, vi tar hand om det kostnadsfritt. Lätt som en plätt!

✅ 60 punkters checklista

Våra intelligenta högteknologiska maskiner är ungdomskällan för alla smarttelefoner och surfplattor som skickas in.

Den första maskinen säkerställer en felfri exteriör: enheterna förs in i en stålmall, bakas in med ett gel och slipas och poleras sedan tills de ser nya ut ‚Äì och känns som nya.

Den andra maskinen gör en djupdykning i enheternas inre och analyserar, tack vare intelligent programvara, historik, enhetsinformation och upp till 60 andra viktiga diagnostiska markörer för kamera, ljud, batteri och operativsystem. Detta garanterar en distinkt upplevelse med varje Cleverbuy-mobiltelefon. Ursäkta, bara smarta telefoner utan skräp.

🔋 Kraftfullt uttalande:

Ditt batteri

Intelligent kraft för felfria smarttelefoner: Med Cleverbuy upplever du teknisk innovation på högsta nivå. Vi förlitar oss på 100 % originaldelar, riktigt stark kvalitet och pålitlig säkerhet. Det sparar resurser och ger din teknik ett meningsfullt andra liv.

🛠️Fast pris för reparation ingår

Vi säger hej då till slit och släng-mentaliteten! Vårda din använda teknik och låt den leva vidare. Vid varje köp i kategorierna mycket bra och bra ingår vårt fasta reparationspris som bonus! Oavsett hur länge sedan köpet gjordes ‚Äì vi finns där för dig. Om reparationen inte fungerar kan du vara lugn ‚Äì en gratis ersättningsprodukt kommer att skickas till dig på nolltid. Hej då teknikfrustration, hej andra liv.

Har du fortfarande problem med din enhet?

Snabb hjälp, för alla frågor ‚Äì din Cleverbuy-support. Alltid på plats när du behöver oss.

Starta live-chatt

Flexibilitet och kundnöjdhet

Vi ger dig OTROLIGT!

30 dagars riskfri provperiod, förstklassig support, bekväm delbetalning. Frakt med gott samvete – snabbt, gratis och hållbart. Reparation till fast pris för varaktig lycka.

🗓

Prova alltid 30 dagar

Testa det under en hel månad och låt dig imponeras. Har det inte tänt ett ljus än? Returnera den kostnadsfritt så återbetalas hela inköpspriset – rättvist och enkelt!

🍕

Betalning genom delbetalningar? Lättare än någonsin!

Den senaste tekniken inom räckhåll med ‚Äì delbetalning från Klarna och easyCredit från 20,00 EUR och alternativ med avslappnad löptid. Hitta din lyckliga plats för finansiering!

🚚

Leveranskostnader? Adjö!

På Cleverbuy kan du njuta av gratis frakt och returer tack vare DHL GoGreen. Supersnabbt, inga extra kostnader, enkel och bekymmersfri hållbar shopping!

🏆

Trustpilot Champion

Här får du support som gör intryck! Testad och rekommenderad av tusentals användare! Vi har kämpat oss till segern inom kundsupport i två år och har nu tagit oss upp på prispallen.

Du har valet.

High-tech eller high-cash – kanske både och?

Teknikhöjdpunkter

Uppgradering till lågt pris: Ge dig själv en present, köp den bästa begagnade utrustningen eller det allra senaste, allt utan att det kostar skjortan.

Technik kaufen

Sälj, tjäna pengar och var lycklig

Att köpa teknik är en barnlek: enkelt, snabbt och okomplicerat. Ta reda på priset direkt och dra nytta av blixtsnabb hantering och betalning.

Sälja teknik