Step 1
1
2
3
1. Välj apparat
 • 👌 Toppkvalitet
  till lägsta pris
 • 💸 Snabb
  utbetalning
 • 🚚 Fri frakt
  till oss vid försäljning

Sälj din surfplatta enkelt - Dra nytta av vår okomplicerade inköpsservice

Din surfplatta fungerar fortfarande felfritt, men du vill hellre skaffa en annan modell? Eller har din nya kärlek för böcker kanske gjort din surfplatta helt överflödig? Oavsett vilka individuella skäl som ligger till grund för ditt beslut hjälper vi dig på ett okomplicerat och snabbt sätt att sälja din surfplatta. Som specialister på köp och försäljning av begagnade surfplattor har vi inte bara den tekniska kunskapen som krävs - vi har också utvecklat ett enkelt och pålitligt system för att effektivt kunna sälja och köpa surfplattor online. Förutom en snabb utbetalning och gratis frakt av din surfplatta, kan du också dra fördel av våra attraktiva och rättvisa inköpspriser. Dessutom kan du genom att sälja din begagnade surfplatta aktivt bidra till att bevara de alltmer knappa resurserna och visa din kärlek till miljön.

Surfplatta inköp online - varför det lönar sig att sälja en begagnad surfplatta

Sedan Apple introducerade den första iPad-enheten år 2010 har surfplattor gjort en stor framgång. På grund av deras enkla användning och många användningsområden är de fortfarande mycket populära. Men inte bara finns det fortfarande en stark efterfrågan på surfplattor på marknaden. Till skillnad från de flesta smartphones utmärker de sig också genom en relativt stabil värdeutveckling, eftersom det inte skapas nya surfplattor varje år och deras funktioner därför förblir aktuella längre. Detta gäller särskilt vid försäljning av Apple iPads, där även äldre modeller fortfarande kan ge bra priser. Självklart kan du också sälja Samsung surfplattor hos oss och få en attraktiv summa pengar!

Sälj din surfplatta utan långa väntetider

Försäljningen av en begagnad elektronisk enhet kan ofta vara en komplicerad process som tar mycket tid och tålamod. Det finns också ofta osäkerhet kring rätt pris och hur lång tid försäljningsprocessen tar. Allt detta kan leda till att många människor tvekar att sälja sin begagnade surfplatta. Därför har vi utvecklat ett enkelt och snabbt inköpssystem som garanterar en smidig hantering utan extra krångel. Du kan bekvämt och säkert skicka din surfplatta med posten till oss, och vi kontrollerar standardmässigt enhetens tekniska skick inom 1-3 arbetsdagar. Eftersom varje kund hos oss får en gratis expresshantering sker utbetalningen av inköpspriset omedelbart efter att din enhet har granskats. På så sätt minimeras alla risker och du får dina pengar bara några dagar efter att enheten först skickades.

Inga dolda kostnader vid surfplatta inköp tack vare gratis frakt

Kundnöjdheten är vår främsta prioritet, och därför tar vi helt kostnaderna för frakten av din surfplatta. När du förbereder för att skicka din surfplatta behöver du bara se till att du skriver ut fraktsedeln som vi tillhandahåller i tillräckligt hög kvalitet och fäster den tydligt på paketet. Sedan kan du bekvämt lämna in paketet på ditt valda postkontor utan extra kostnader.

Sälj din begagnade surfplatta och visa omtanke om miljön

Elektronikmarknaden är en av de snabbast växande ekonomiska sektorerna i världen, och detta leder till en intensiv användning av naturresurser. De flesta uttjänta enheter kasseras fortfarande bristfälligt, trots att många av dem åtminstone delvis skulle kunna återvinnas och återanvändas. Vi ser därför försäljningen och inköpet av begagnade surfplattor som ett meningsfullt bidrag som direkt bidrar till en mer hållbar värld. Hjälp också till att bevara vår miljö genom att inte bara kasta din begagnade surfplatta, utan sälja den till andra människor för vidare användning.

Optimal dataskydd vid surfplatta inköp och försäljning

Precis som att vi bryr oss om miljön, bryr vi oss också om säkerheten för dina data. Eftersom vi säljer begagnade surfplattor, ser vi särskilt till att det inte finns någon personlig information kvar på enheterna när de säljs vidare. Därför återställer vi alla enheter till fabriksinställningarna efter granskning, vilket automatiskt tar bort all lagrad data. Så du kan vara säker på att den nya ägaren får en surfplatta där det inte finns några digitala spår kvar från dig.

Fördelarna med vårt Resale-system i översikt

Med vårt speciella Resale-system erbjuder vi dig en optimal möjlighet att sälja din begagnade surfplatta. Istället för långa väntetider och onödiga diskussioner om priser kan du dra nytta av en enkel, snabb och pålitlig hantering. Vårt Resale-system erbjuder följande fördelar:

 

 • Okrånglig och snabb genomföring av inköpet utan dolda risker
 • Pålitlig och snabb utbetalning av det överenskomna inköpspriset
 • Gratis frakt av din begagnade surfplatta
 • Skydd av miljön genom att bevara naturresurser
 • Optimal säkerhet för dina personliga data

 

Vilka surfplattor vår köp- och sälj-tjänst omfattar

I princip fokuserar vi på inköp av alla begagnade surfplattor från Apple, eftersom dessa vanligtvis har mycket bra kvalitet och behåller sitt värde väl. Förutom den senaste iPad Pro är vi också intresserade av äldre generationer av surfplattor, som iPad Air och iPad Mini. Dessutom köper vi regelbundet in surfplattor från andra tillverkare, som Samsung eller Lenovo, som utmärker sig genom högkvalitativ tillverkning och modern teknisk utrustning. Du är välkommen att skicka en förfrågan om dessa fall för att snabbt och enkelt klargöra detaljerna.

Om du har fått en helt ny surfplatta i present som du inte har någon användning för, är det inga problem. Även om vårt fokus ligger på begagnade surfplattor kan du självklart också sälja en helt ny surfplatta genom vår Resale-tjänst.


Läs mer