Apple iPad

Apple iPad

En gång Apple, alltid Apple, gäller det även surfplattor? Då bör du ha dessa iPad-fynd i åtanke. För övrigt finns det som alltid möjlighet till delbetalning.

🗓️️️ 30 dagars öppet köp
📦️ Gratis och snabb leverans
💵️ Delbetalning

Köp Apple iPad – Mer än bara en tablet

Apple's iPad är en tablet som kan berika ditt liv på många sätt. Apple har från början utformat den som en unik enhet som gör det möjligt för dig att utforska din kreativitet, utföra ditt arbete och använda din tid på ett sätt som passar dig. Oavsett om du är i parken, på tåget eller på ett café har du alltid en kraftfull enhet till hands med iPad. Den är den perfekta enheten för dem som letar efter en tablet som är mer än bara en tablet. Om du är redo att utforska din kreativitet, utföra ditt arbete och uppleva ditt liv på ett nytt sätt, är iPad rätt enhet för dig.

iPad som en sann allt-i-ett-enhet

Med Apples kraftfulla tablet kan du arbeta snabbt och smidigt, titta på filmer och serier, spela eller lära dig. Med stöd från Apple Pencil och ett Smart Keyboard kan du använda iPad ännu mer effektivt. Apple Pencil ger en otroligt precision som gör det enkelt att rita, skriva och anteckna idéer på iPad. Smart Keyboard låter dig omvandla iPad till en fullständig ersättningsdator så att du kan vara produktiv var som helst.

Vilken iPad passar dig?

När du köper en iPad är det viktigt att beakta dina behov. Tänk på vad du kommer att använda den till innan du köper. Förutom den "vanliga" iPad finns det andra modellserier, nämligen iPad Mini, iPad Air och iPad Pro, som skiljer sig åt i prestanda, storlek och tekniska funktioner.

iPad - Perfekt grundmodell för vardag

iPad är grundmodellen och har en 10,2-tums skärm samt bra prestanda för vardagligt bruk. Den är en perfekt vardagsföljeslagare och ett utmärkt alternativ för skola & studier, om du vill göra anteckningar eller helt enkelt surfa på internet och titta på videor.

iPad Air - Kraftfull och idealisk för kreativa

iPad Air är en förbättrad version av grundmodellen och har en 10,9-tums skärm samt förbättrad prestanda och bättre kamera. Det är rätt alternativ för dig om du vill ta högkvalitativa foton och videor och ha mer prestanda.

iPad Mini - Portabel och mångsidig

iPad Mini är den minsta modellen med en 7,9-tums skärm. Den är ännu mer bärbar och en utmärkt val om du är mycket på språng. Dessutom är den perfekt för läsning eftersom dess kompakta storlek gör den känns som en liten bok.

iPad Pro - Högsta prestanda för professionell användning

iPad Pro är den mest kraftfulla modellen med en 11- eller 12,9-tums skärm och otrolig prestanda. Det är ett utmärkt alternativ om du behöver använda professionella och krävande program som grafisk design, videoredigering eller 3D-modellering.

Köp begagnad Apple iPad – Spara pengar och handla hållbart

Visst, helt nya iPads är inte direkt billiga. Om du vill köpa en iPad men har en begränsad budget är köpet av en begagnad iPad ett utmärkt alternativ. Det ger dig möjlighet att spara mycket pengar samtidigt som du ändå äger en högkvalitativ iPad. Men inte bara det, du bidrar också till hållbarhet genom att ge en iPad ett andra liv och därmed förlänga produktens livscykel och skona jordens resurser. En annan fördel med att köpa en begagnad iPad är att du har ett bredare utbud av modeller att välja mellan. Om du till exempel vill ha en äldre modell som inte längre tillverkas kan du förmodligen bara hitta den begagnad.

Köp begagnad iPad hos Cleverbuy – Smart, prisvärt & säkert

Om du letar efter en prisvärd iPad är Cleverbuy rätt plats för dig. Vi erbjuder både helt nya och begagnade modeller till attraktiva priser. Våra begagnade iPads granskas noggrant av våra teknikexperter innan försäljning och klassificeras i en kvalitetsnivå så att du vet exakt i vilket skick enheten är. Men det är inte allt - hos Cleverbuy får du också gratis frakt och 30 dagars returrätt. Och eftersom vi är övertygade om kvaliteten på våra begagnade iPads erbjuder vi 18 månaders garanti på varje begagnad iPad. Så du kan köpa en begagnad iPad utan bekymmer och njuta av fördelarna med en högkvalitativ enhet. Och om du redan äger en iPad och vill uppgradera till en ny modell kan du sälja din gamla iPad online genom vår tjänst. Vi gör det enkelt att bli av med din begagnade iPad och samtidigt tjäna pengar.

Alltid till undsättning

Har du några ytterligare frågor?
Skriv till oss när du vill.

Starta chatt

Heta Deals direkt i din inkorg

Få din 5 euro-rabattkupong och heta erbjudanden
Missa inte detta: Prenumerera på vårt nyhetsbrev och missa aldrig ett tillkännagivande igen!
Dessutom finns en 5 euro-rabattkupong till dig.